ajánlatkéréshez kapcsolódó hasznos információk

Weblapot szeretnének készíttetni?

Itt találhat néhány hasznos információt az ajánlatkéréshez kapcsolódóan.

Hasznos információk

Ajánlatkérésnél felmerülő gyakori kérdések

Segítséget szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik weblapot szeretnének készíttetni, de esetleg nem tudják, hogy hogyan néz ki az első lépés.

Mennyibe is kerül egy weboldal?:

Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amit weboldal készítés előtt megszoktunk kapni.

Sajnos erre a kérdésre nem létezik egzakt válasz. Egy honlap elkészítésének az ára nagymértékben függ a megrendelő igényeitől és elképzeléseitől, mivel egy weboldal árát mindig a weboldal készítéssel töltött idő határozza meg. Ez erősen függ a honlap bonyolultságától, az oldalak számától, az egyéb extra bővítmények és funkciók beépítésétől és a programozástól.

Először is meg kell határoznia, hogy mi a célja a weboldalának.

Csak egy néhány oldalas bemutatkozó honlapra van szüksége? Akkor az ALAP csomagunkat Önnek találtuk ki.

Kicsit komolyabb, több, mint 10 oldalas céges oldalra van szüksége? Akkor a NORMÁL csomag a legmegfelelőbb önöknek.

Ha még bonyolultabb és nagyobb oldalra van szüksége, akár egy néhány tíz/pár száz termékes webshopot szeretne, akkor a BŐVÍTETT csomagunk a megfelelő Önnek.

Viszont, ha teljesen egyedi oldalra van szüksége, akkor az EGYEDI csomagunkat választhatja, ahol az árat a korábban kifejtett szempontok alapján fogjuk meghatározni.

Ajánlatkérés során az alábbi információkra van szükségünk:

  • A cégének néhány mondatban történő bemutatása.
  • A weboldal célközönségének meghatározása (Sportolókat, fiatalokat, kisanyukákat céloz az oldalával)
  • A weboldalának a célja (Termékeket szeretne árulni, több ügyfelet szerezni, blogot szeretne?)
  • Ha már van weboldala, akkor pedig hasznos lehet megosztania velünk az elérhetőségét, így mi is át tudjunk tekinteni a vállalat jelenlegi tevékenységeit
  • Van-e esetleg, olyan weboldal, ami már tetszik Önnek, és ha igen akkor miért tetszik? Ha már sikerült találnia egy olyan oldalt, amihez hasonlót szeretne, az gyorsít a folyamaton.
  • Milyen színeket szeretne az oldalon látni?
  • Van-e a cégnek logója, amit felhasználhatunk a weboldalon?
  • Milyen funkciókra van szükség a weboldalán? Pl. hírelvél feliratkozás, kapcsolat űrlap, blog, ajánlatkérés, webshop, bankkártyás fizetés
  • Hány nyelvű oldalt szeretne?
  • Milyen menüket szeretne az oldalra?

Ezeket a kérdéseket érdemes már a felkeresésünk előtt átgondolnia, így már konkrét elképzelésekkel kereshet fel minket, így gyorsítva a honlapja elkészülésének folyamatát.

Természetesen, ha még nincsenek konkrét elképzelései, akkor tapasztalataink és ötleteink segítségével segítünk Önnek átbeszélni a dolgokat és megtalálni a kérdésekre a válaszokat az ingyenes konzultációnk során.

Mennyi ideig készül egy weboldal?

Egy honlap elkészülésének idejét meghatározza a bonyolultsága, és természetesen az Ön személyes igényei is, hogy milyen gyorsan szeretné, hogy elkészüljön a honlapja.

Általánosan elmondhatjuk, hogy egy igényesen leprogramozott és átgondolt öt oldalas bemutatkozó weboldal 1-2 hét alatt elkészül. Egy összetetteb, egyedi oldal esetén ez az idő több is lehet.

Ahhoz, hogy a munka gördülékenyen menjen a weboldal készítése során folyamatos kapcsolattartásra lesz szükségünk Önnel, ami lehet telefonon, e-mailben vagy videóhívásban skype-on is.

Modern mobilbarát weboldal készítés

Kérjen tőlünk ingyenes, minden kötelezettségtől mentes árajánlatot!

weboldal készítés árajánlat

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!