Ki vagyok én

Szőke Barna

Weboldal készítő szakember

Sok sok éve dolgozom az informatika világában (weboldal készítés, adatbáziskezelés, programozás, rendszergazda, és hálózatos területeken). Mérnök informatikus diplomám megszerzése után a programozást mélyebben a Debreceni Egyetem programtervező informatikus szakán sajátítottam el. Több mint tíz éve elsősorban webfejlesztéssel foglalkozom. A szakma folyamatos fejlődése miatt az állandó tanulás életem része lett.

Rólam

Szakképzett informatikus

Kész rendszerrel dolgozunk, így nem a nulláról kell felépítenünk honlapját. Előre elkészített elemekből könnyedén, és nagyon gyorsan képesek vagyunk remek funkciókkal ellátott teljes weboldalakat készíteni, amely az Ön igényének maximálisan megfelel.
Több weboldalkészítő rendszert is kipróbáltam, hogy ne kelljen folyton a nulláról felépíteni egy weboldalt, ez jó ügyfeleimnek, mert gyorsan (ez ma egy nagyon fontos szempont) el tud készülni egy mai kornak megfelelő weboldal. Programozói tudásunknak hála egyedi megoldásokban is gondolkodhat.

Az évek hosszú során folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, számos weblapkészítési technikát, és programnyelvet tanultunk meg (Pl.: Java, Php, HTML, CSS, JavaScript, stb.), webdizájn trükkökkel, weboldal készítő rendszerekkel (WordPress, Joomla, Drupal) is dolgoztunk.

“Szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis szeretteim mindig is támogattak, így tudok folyamatosan fejlődni, követem a gyorsan változó trendeket, szakmailag kiteljesedhetek, ezért teljes elhivatottsággal tudom folytatni munkámat.”

Szőke Barna

Küldetésünk

Segíteni mindenkinek, aki honlapot szeretne, és olyan támogatást adni hozzá, amilyet szeretne, hogy ne a weblap építéssel töltsék ügyfeleim az időt, hanem azzal, amihez igazán értenek.

Jövőképünk

Még több elégedett ügyfél, és sikeres vállalkozás, akik továbbadják jóhírünket a nagyvilágban, hogy minél több jó minőségű weboldal készüljön, így javítva weboldaluk látogatóinak elégedettségét.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!