Weblap készítés lépésről lépésre

Weboldalt szeretne készíttetni? Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?

Nézze meg hogyan néz ki a folyamat, ha minket bíz meg honlapja elkészítésével.

Előkészítjük

Megnézem a részleteket

Megvalósítjuk

Megnézem a részleteket

  • Kapcsolatfelvétel
  • Domain és tárhely
  • Dizájn megbeszélése
  • Tartalomírás és feltöltés
  • Fejlesztés, dizájn beállítás
  • Finomhangolás
  • Tesztelés
  • Átadás
  • Karbantartás

Előkészítés

Kapcsolatfelvétel és egyeztetés

Felveszi velünk a kapcsolatot telefonon +36 20 5201030 vagy e-mailben info@weblapmester.hu Meghallgatjuk az igényeit, és közösen átbeszéljük, hogy mi a honlap létrehozásának célja. Egy egyszerű bemutatkozó oldalra van szüksége? Vagy esetleg új ügyfelek szerzése a cél? Ennek függvényében kell meghatároznunk, hogy milyen funkciók legyenek a weboldalon, ezek tükrében díjmentes árajánlatot adunk önnek. Ötleteinkkel és tapasztalatainkkal segítünk önnek, hogy olyan honlapot kapjon, ami elnyeri a látogatók tetszését.

A kapcsolattartás később történhet telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is. A személyes találkozások helye a debreceni irodánk Szoboszlói Út 50 3.épület I/3. Ajtó.

Előkészítés

Domain név és tárhely

A domain név kiválasztása során fontos szempont, hogy a név kifejező és könnyen megjegyezhető legyen, hiszen ez az a cím, amin keresztül a látogatók megtalálják a weboldalát. Ha nincs konkrét ötlete, akkor segítünk Önnek megtalálni a tökéletes domain nevet. Továbbá, ha szükséges segítünk tárhely és domain név foglalásában is.

Előkészítés

Kinézet, elrendezés kiválasztása

A következő lépés a weboldal arculatának a megtervezése: színek, betűtípus, logó, elrendezés, formavilág kiválasztása. Ha már vannak kész tervei, vagy külső web designer cég által készített vázlata, akkor ez nagyban gyorsítja és könnyíti a folyamatot. Ha nincsenek tervei, akkor adunk mintákat, amik közül választhat. Természetesen ezek a sablonok csak ötletek, követhetjük a kész előre megtervezett elrendezést is, vagy az elemek az Ön egyedi igényeire szabhatók, a változások mértéke növelheti a elkészítési időt.

Megvalósítás

Tartalomfeltöltés, tartalomírás

A kinézet megtervezése után át kell küldenie e-mailben az oldalra felkerülő szövegeket és képeket. A szövegíráshoz mi is segítséget tudunk nyújtani ötleteinkkel, de érdemes lehet egy profi szövegíró segítségét is igénybe.
Amennyiben szükséges, a GDPR (az Európai Unió rendelete, amely az EGT területén tartózkodó természetes személyek személyes adatait védi) dokumentumokat is el kell készíteni, (pl.: webáruház esetén) ehhez minden esetben ügyvédi segítséget javaslunk.

Megvalósítás

Fejlesztés

Miután megvan a weboldal grafikai arculatterve, és a tartalmakat is megkaptuk, elkezdjük készíteni a weboldalt. Feltelepítjük a tárhelyére, majd kialakítjuk a terveknek megfelelően a teljes oldalt. Ebben a fázisban kerül kialakításra a weboldal mobilbarát megjelenése is.

Megvalósítás

Finomhangolás

Miután elkészültünk az oldallal Ön megnézi, és megmondja mit szeretne változtatni az oldalon. Ez lehet a betűk színe vagy mérete, szerkezeti, vagy tartalmi változások.

Befejezés

Tesztelés

Ha a finomhangolás után mindent rendben talált, akkor teszteljük a különböző integrált funkciók és bővítmények helyes működését.

Befejezés

Átadás

A sikeres tesztelés után már nincs más hátra csak az átadás, amikor is átadjuk az elkészült weboldalát Önnek.

Befejezés

Karbantartás

Az átadás után, a későbbiekben is szívesen segítünk az általunk elkészített weboldal tartalmi módosításában, frissítésében, változtatásában. A jövőbeni felmerülő kérdéseivel, fejlesztési ötleteivel, problémával nyugodtan fordulhat hozzánk a továbbiakban is.

Kezdjük el!

Ne várjon tovább, az idő pénz, írjon nekünk, és 24 órán belül küldjük mit tudunk Önnek nyújtani. Nálunk Ön az első!

info@weblapmester.hu

+36 (20) 520-1030

4031 Debrecen, Szoboszlói út 50. 3. épület I/3. ajtó

H-P: 8:00-16:00, szombaton, és vasárnap zárva

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!