WORDPRESS WEBOLDAL KARBANTARTÁS

WordPress weboldala van? Nem szeretné, hogy a versenytársai lehagynák? Szeretné, ha oldala hibáktól mentesen mindig elérhetően működne? Lépjen velünk kapcsolatba és megoldjuk!

Válassza ki az Ön számára tökéletes karbantartás csomagot. Profi WordPress weboldal karbantartás, egyedi igényeivel is forduljon hozzánk bizalommal!

weboldal készítés árajánlat kérés

Miért fontos karbantartania weblapját?

A legtöbb honlap tulajdonos azt gondolja, hogy miután elkészült a weboldala már semmi dolga nincs. Egy weblapot karban kell tartani, gondozni kell, mindig új tartalommal kell ellátni. Továbbá nincs rosszabb dolog annál, hogyha egy támadó feltöri a weboldalát és minden eddigi munkája és pénze, amit a weboldalára fordított kárba vész

Hibamentes működés és rendelkezésre állás, biztonságos és védett weblap.

Hívjon Most:

wordpress weboldal karbantartás

Rendszeres frissítések

A WordPress, a különböző bővítmények és sablonok folyamatosan frissülnek. Mivel gyakran egy-egy frissítés a régebbi verziókban lévő biztonsági réseket foltozza be, így frissítések hiányában az oldala sebezhetővé válik.

Biztonsági mentések készítése

Az egyik leghasznosabb intézkedés, amit oldala biztonsága érdekében tehet az egy rendszeres biztonsági mentés, amit minden frissítés előtt érdemes elvégezni.

h

Tartalomszerkesztés

Ahhoz, hogy vállalkozása ne maradjon le a versenytársai mellett, fontos, hogy oldalát folyamatosan frissítse, újabbnál újabb tartalmakkal lássa el, aktualizálja az éppen aktuális akciókra.

Rendelkezésre állás

A karbantartási szerződés ideje alatt, az Ön által igénybe vett csomagnak megfelelően állunk folyamatosan a rendelkezésére e-mailben vagy telefonon.

Folyamatos felügyelet és jelzés

Az általunk használt biztonsági bővítményeknek köszönhetően az oldalát a kiválasztott csomagjának megfelelően folyamatosan monitorozzuk.

Weblap gyorsítás

Nincs is annál idegesítőbb, amikor egy vállalkozás azért veszít el potenciális ügyfeleket, mert a látogatók az oldal lassúsága miatt elhagyják a weblapot, mielőtt vásárolnának valamit. Ha igénybe veszi a szolgátatásainkat, akkor ez nem fog előfordulni.

WordPress weboldal karbantartás árak

Csomagok minden igényre

Az árak alanyi mentes árak, nincs ÁFA.

Webáruház (WooCommerce) vagy többnyelvű oldal (WPML) esetén + 15000Ft./hó

Szeretne egy sikeres weboldalt?

Kérjen most egy díjmentes kötelezettségtől mentes árajánlatot!

weboldal készítés árajánlat

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!